КОНТАКТИ

☎ 0883 265 222

ХАМАЛСКИ УСЛУГИ И ТРАНСПОРТ

Хамалски услуги и транспорт

ПРОФЕСИОНАЛНО

Нашите служители са опитни и специализирани в своите задачи. Подхождат винаги с грижа към поставените от Вас задачи.

ОТГОВОРНО

Ще се отнесем изключително внимателно към имуществото Ви без това да попречи на изпълнението на работата ни.

НА ДОБРА ЦЕНА

Само при нас можете да се възползвате от уникалните пакетни отстъпки, които предлагаме при комбиниране на почистване, транспорт или пренасяне с хамали.

НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ

  • Подбран персонал

  • Професионален опит

  • Гарантирана услуга след оглед

  • Всички услуги се извършват с внимание

КОМБИНИРАЙТЕ УСЛУГИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ЗА ХАМАЛИ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ 10% ОТСТЪПКА ОТ ПОЧИСТВАНЕТО!

Какво казват клиентите за нас

Ползвайте „Перфектният Дом“ ООД без колебание! Трябваше ни чистачка за офиса и се радвам, че попаднахме на тази фирма. Всеки път срещахме добро отношение и идеално почистване в тяхно лице.

Кристина МаслароваНИИД Консулт

Решихме да освежим хола с лек ремонт, след което апартаментът беше пълен с прахоляк и остатъци. Жена ми предложи да ползваме професионални почистващи услуги и се спряхме на тази фирма. Определено беше добър избор. Лесно се работи с тях и екипът направи забележително почистване. По паркета нямаше и следа от ремонт. Безпроблемно изчистиха всички упорити петна от боя. Добър екип и качествени услуги.

Иван Живков Обретенов

Наистина перфектно качество и добра комуникация с клиентите!
Поздрави,
Радослав Х

Радослав Христов

Браво! Много съм доволен и от двата пъти. Първо дойдоха за едно пролетно почистване вкъщи, после ги викнах пак да ни изперат 3 килимчета. Като ново стана всчко. Ако имах снимки от преди това направо щях да ви ги кача тука да видите разликата.

М. Гроздев

Много съм доволен от услугите на Perfect Home Варна. Обадих им се за почистване на апартамента ми след основен ремонт. За няколко часа апартамента вече светеше. Благодаря Ви и ако се наложи вече знам, на кого да се обадя.

Станимир Шишманов

Благодаря за коректното отношение и перфектното почистване от името на целия колектив на PH Consulting.

Гергана ПарушеваPH Consulting

Здравейте, радвам се да споделя, че съм много доволна от тази фирма. За първи път ползвам професионално почистване, но се радвам, че така се получи. Поръчах изпиране на един стар мокет и холна гарнитура. Дойдоха и за нула време изпраха всичко с машините си. До 4 часа бяха изсъхнали и като нови – няма да споменавам на какво приличаха преди това.

Николина Червенска

С удоволствие бих препоръчал на приятели и колеги. Благодаря за почистването

Кирил Петков

Ползвам Perfect Home от доста време. Винаги са точни, работата им е много ефективна и много добре свършена. Останете си все такива!

Мария Игнатова

Просто изберете подходящото за вас време и ние ще свършим останалото

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА

0883 255 222

Ще се съобразим с Вашия работен график и ритъм на ежедневие, за да изпълним задачата си, без да Ви обезпокояваме у дома или на работното място.