НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ

☎ 0883 255 222

Тук можете да намерите информацията, която ви интересува

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ):

В кои дни изпълнявате услуги?

Офисът ни е отворен от 9:00 до 18:00 часа от Понеделник до Петък, a услугите ги извършваме от Понеделник до Събота, като можем да поемем поръчки и в празнични дни.

Как най-лесно мога да поръчам услуга?

Винаги можете да ни се обадите в работно време на телефон: 098 878 6353 или да отправите запитване на нашият имейл: info@perfecthome.bg

Колко струва огледът?

Огледът е напълно безплатен и няма никакъв ангажимент към него.

Трябва ли да присъствам по време на услугата?

Не. Единствено е необходимо да ни осигурите достъп, за да започнем услугата.

Издавате ли фактури?

Да, разбира се. Необходими са само данните на фирмата или на физическо лице и имейл адрес, на който да Ви изпратим проформа, тъй като заплащането на фактурите става по банков път.

Давате ли гаранция за липси и щети?

Да, даваме гаранция при щети от наша страна или при липса. Гаранцията, която сме сключили със застрахователната агенция покрива щети и липси до 2 000 лв., като за целта е необходимо да се направи инспекция от застрахователната агенция за оценка на щетите / липсите.

Трябва ли да подготвя препарати?

Екипите ни предоставят специализирани препарати за определените нужди на услугата ви, като те са винаги включени в цената.

С какви работници работите?

Служителите ни са млади и обучени хора, висшисти, като голяма част от тях са студенти.

Ако искам да добавя допълнителна услуга (пример: Прозорци към Пране на мека Мебел), трябва ли да се обадя предварително?

Ако ни уведомите поне ден преди извършването на услугата екипът ще бъде подготвен с точната екипировка за да Ви асистира.

След пране колко време е нужно, за да изсъхнат мебелите?

Препоръчваме изпраните мебели да се оставят да изсъхват около 4-6 часа на проветрениe.

Колко време след изпирането на матрак ще може да се спи отново на него?

Времето, необходимо за изсъхване на мека мебел е между 4 и 6 часа при проветриво помещение. С други думи, ако изпирането се осъществи сутринта или до обяд, то до вечерта ще бъде годен за спане.

При изпиране на мека мебел отстраняват ли се петна от напишкано от куче или от мастило?

Много зависи дали е третирано с някакви препарати преди това, тъй като вероятността те да са разтворили петното и да се е всмукало в дълбочина е голяма.

От значение също така е от колко време стоят петната. Препаратите, които използваме ние, са силни и ги разтварят, като машината, с която ги изпираме, всмукват препарата и остатъците от петната. В повечето случай, за да се махне напълно едно петно, е необходимо и повторно изпиране.

Препаратите за пране на мека мебел екологични и хипоалергенни ли са, понеже имам малко дете?

Да, препаратите, които използваме са клинично тествани и не оказват странични ефекти, дори при малки деца и животни.

Не знам какво точно е замърсяването / размерите / количеството, как мога да получа цена?

Ако не сте сигурни в степента на замърсяване, винаги можем да организираме безплатен оглед на място. Така можем да Ви дадем точна цена и повече детайли за процеса на работа.

Мога ли да си запазя час без да идвате на оглед?

Може, разбира се. В такъв случай обаче няма да можем да Ви дадем крайна цена за извършване на услугата. Целта на огледа е да се конкретизира обемът работа, както и обемът товар и спрямо тази информация можем да Ви кажем колко точно часа ще отнеме, колко души ще бъдат нужни и колко курса ще трябва да се направят. Затова след направен от нас оглед можем да Ви дадем и крайна точна цена за услугата.

Просто изберете подходящото за вас време и ние ще свършим останалото

Ще се съобразим с Вашия работен график и ритъма на ежедневието Ви, за да изпълним задачата си, без да Ви обезпокояваме у дома или на работното място.

Този сайт използва бисквитки, за да функционира коректно.