СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС БЪРЗО И ЛЕСНО

Контакти

НАПРАВЕТЕ ЗАЯВКА БЪРЗО И ЛЕСНО

Наш представител ще се свърже с Вас възможно най-скоро

Вие прочетохте кой сме ние, отделихте 1 минута повече от средно-статистическият онлайн потребител, за да се запознаете с нашите услуги и да се информирате по-добре.

От благодарност за Вашият интерес Ви даваме 10% отстъпка при Вашата първа заявка. За да използвате намалението, моля попълнете контактната форма с Вашето запитване и споделете в свободен текст какво е първото Ви впечатление за нас.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ:

Форма за контакт

6 + 2 = ?

Ползвайте „Перфектният Дом“ ООД без колебание! Трябваше ни чистачка за офиса и се радвам, че попаднахме на тази фирма. Всеки път срещахме добро отношение и идеално почистване в тяхно лице.

Кристина МаслароваНИИД Консулт

Решихме да освежим хола с лек ремонт, след което апартаментът беше пълен с прахоляк и остатъци. Жена ми предложи да ползваме професионални почистващи услуги и се спряхме на тази фирма. Определено беше добър избор. Лесно се работи с тях и екипът направи забележително почистване. По паркета нямаше и следа от ремонт. Безпроблемно изчистиха всички упорити петна от боя. Добър екип и качествени услуги.

Иван Живков Обретенов

Наистина перфектно качество и добра комуникация с клиентите!
Поздрави,
Радослав Х

Радослав Христов

Браво! Много съм доволен и от двата пъти. Първо дойдоха за едно пролетно почистване вкъщи, после ги викнах пак да ни изперат 3 килимчета. Като ново стана всчко. Ако имах снимки от преди това направо щях да ви ги кача тука да видите разликата.

М. Гроздев

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ВАРНА И СОФИЯ

Просто изберете подходящото за вас време и ние ще свършим останалото