“Перфектният Дом” ще изхвърли вашите строителни или битови отпадъци
след безплатен оглед и на регламентираните за целта места.
Разполагаме с бусове и камиони с вместимост до шест тона.

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ОТПАДЪЦИ

“Перфектният Дом” ще изхвърли вашите строителни или битови отпадъци
след безплатен оглед и на регламентираните за целта места.
Разполагаме с бусове и камиони с вместимост до шест тона.

извозване на отпадъци

ЛЕСНО

изхвърляне на отпадъци

БЕЗПРОБЛЕМНО

КОРЕКТНО

ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ

ИЗВОЗВАНЕ И ИЗХВЪРЛЯНЕ НА СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ

„Перфектният дом“ ООД е на среща щом се налага прочистване на вашата къща, апартамент, маза, двор, таван и др. Можем също да извозим старите ви мебели и непотребни вещи.
Работим с бусове, камиони и самосвали. Предоставяме контейнери. Строителните отпадъци се изхвърлят на депо за рекултивация. Битовите отпадъци се отвеждат до регламентирано сметище. По ваша инициатива или по преценка на наш служител е възможно да се направи безплатен оглед на място.

Фактори, влияещи на цената:

  • Обемът на работата.
  • Броят на курсовете с камион
  • Ще има ли тежки предмети (над 100 кг.)
  • Броят на хамалите

Свържете се с нас сега, за най-точна цена

Защо нашите хамали ще се справят най-добре с разчистването на Вашите отпадъци?

Всички сме били в среда на малки или по-големи ремонтни дейности в дома си или на работното си място. Знаете, че след всеки ремонт остават купища строителни отпадъци, които трябва да се съберат, изнесат и изхвърлят на необходимите места, преди да са станали опасни и неприятни за околните.

Понякога просто се налага да прочистим мазето, тавана, гаража или складовото помещения от вехтории, стари мебели и купища битови отпадъци, които неусетно се натрупват с годините и все не намираме време да ги изхвърлим.
Хамалите от “Перфектният Дом” ООД бързо ще извършат тази тежка и много мръсна дейност. Екипите ни са оборудвани с всичко необходимо за целта, включително и специализирани самосвали и камиони.Защитните облекла обаче не са всичко – най-важното са техните умения и опит, които са натрупали с работа, за бързото и ефективно справяне със задачите по прочистване.

Строителните отпадъци, събрани на обекта ви, надлежно се извозват на специални, предвидени от занонодателството депа за рекултивация, а битовите на регламентираните от закона сметища.

Преди да се заемем с някой обект, ние правим предварителен разговор и безплатен оглед на място, който ни позволява да планираме възможно най-пълноценно и безопасно самата дейност по изхвърлянето на битовите и строителните отпадъци според случая. На подобни обекти безопасността на работа винаги е от огромно значение, затова не започвайте да я вършите на своя глава, без необходимите умения и помощни и защитни средства.

Нашето оборудване и знанията на хората от екипа ни помагат от своя страна да извършим цялата тази дейност бързо, качествено и безопасно, за да стане отново домът ви чист и проветрив, а работното ви място да бъде приведено отново в обичайната си форма на нормална работна среда.
Всичко се извършва според европейските изисквания и без заплаха за екологически нарушения, които биха застрашили хората, домашните ви любимци или околната среда.

Нашите хамали имат потенциала да поемат цялата работа, с която ги натоварите и да я свършат по-възможно най-добрия начин, при това на добри цени.

Просто изберете подходящото за вас време и ние ще свършим останалото

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Този сайт използва бисквитки, за да функционира коректно.