Ние от “Перфектният Дом” ООД знаем, че когато една фирма сменя своя офис е
необходимо това да стане по най-бързия и безболезнен начин.
Нашите сръчни хамали ще пренесат офиса Ви бързо и внимателно, спестявайки безценно време.

ХАМАЛИ ЗА ВАШИЯТ ОФИС

ПРЕМЕСТВАНЕ НА ОФИСИ С ХАМАЛИ

НАПРАВЕТЕ ЗАЯВКА БЪРЗО И ЛЕСНО

Наш представител ще се свърже с Вас възможно най-скоро

ЛЕСНО

БЕЗПРОБЛЕМНО

КОРЕКТНО

ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ

ХАМАЛИ ПРИ ПРЕНАСЯНЕ НА ОФИС

Офисът е едно от най-важните неща за доброто представяне на един бизнес. Голям и лъскав или малък и спретнат – Ние ще Ви помогнем да го преместите.

Всеки иска това да се случи бързо, без да загубите пари или да преуморявате служителите си. Ние сме тук да го направим за Вас – лесно и внимателно. Гарантираме, че обзавеждането ще е в същото състояние, когато пристигне, а техниката пакетирана внимателно.

ДОКАТО СЕ МЕСТИ, ВСЯКА КОМПАНИЯ ГУБИ ПАРИ ОТ НЕПЪЛНОЦЕННОТО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДEЙНОСТТА СИ

Динамиката на бизнеса води до откриване и закриване на офиси, отваряне на нови търговски обекти и закриване на други.

Преместването с хамали е единствен вариант това да стане възможно най-бързо и с най-малки загуби.

Разполагаме с разнообразен автопарк от специализирани бусове и камиони с различни размери за пренасяне на офис оборудване, техника, машини и др.

Клиентът трябва единствено да наблюдава работата ако желае, докато нашите екипи умело пренасят имуществото на фирмата на новото място, правят размествания или доставят нови мебели и техника за офиса.

Екипите на “Перфектният Дом” ООД са пренесли успешно и бързо не един офис, свидетелство за което са и многобройните ни лоялни клиенти, които веднъж потърсили от нас тази услуга, ни търсят при нужда отново и ни препоръчват на свои познати и колеги – заради качеството на работа, бързината, коректността и повече от добрите цени.

Ползвайте “Перфектният Дом” ООД без колебание! Трябваше ни чистачка за офиса и се радвам, че попаднахме на тази фирма. Всеки път срещахме добро отношение и идеално почистване в тяхно лице.

Кристина МаслароваНИИД КонсултWikiTravel

Решихме да освежим хола с лек ремонт, след което апартаментът беше пълен с прахоляк и остатъци. Жена ми предложи да ползваме професионални почистващи услуги и се спряхме на тази фирма. Определено беше добър избор. Лесно се работи с тях и екипът направи забележително почистване. По паркета нямаше и следа от ремонт. Безпроблемно изчистиха всички упорити петна от боя. Добър екип и качествени услуги.

Иван Живков Обретенов

Наистина перфектно качество и добра комуникация с клиентите!
Поздрави,
Радослав Х

Радослав Христов

Браво! Много съм доволен и от двата пъти. Първо дойдоха за едно пролетно почистване вкъщи, после ги викнах пак да ни изперат 3 килимчета. Като ново стана всчко. Ако имах снимки от преди това направо щях да ви ги кача тука да видите разликата.

М. Гроздев

Много съм доволен от услугите на Perfect Home Варна. Обадих им се за почистване на апартамента ми след основен ремонт. За няколко часа апартамента вече светеше. Благодаря Ви и ако се наложи вече знам, на кого да се обадя.

Станимир Шишманов

Благодаря за коректното отношение и перфектното почистване от името на целия колектив на PH Consulting.

Гергана ПарушеваPH Consulting

Здравейте, радвам се да споделя, че съм много доволна от тази фирма. За първи път ползвам професионално почистване, но се радвам, че така се получи. Поръчах изпиране на един стар мокет и холна гарнитура. Дойдоха и за нула време изпраха всичко с машините си. До 4 часа бяха изсъхнали и като нови – няма да споменавам на какво приличаха преди това.

Николина Червенска

С удоволствие бих препоръчал на приятели и колеги. Благодаря за почистването

Кирил Петков

Ползвам Perfect Home от доста време. Винаги са точни, работата им е много ефективна и много добре свършена. Останете си все такива!

Мария Игнатова
  • ЦЕНА
  • от 36 лв*
  • *Включва 1 човек за извършване на услуги в рамките на 2 часа без пренасяне на предмети по стълби и без пренасяне на предмети над 100 кг.

Просто изберете подходящото за вас време и ние ще свършим останалото

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Този сайт използва бисквитки, за да функционира коректно.